28 / 03 / 2024

TOGG gemlik tesisi

TOGG gemlik tesisi

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) Gemlik Tesisi’nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesiste çalışmaların takip edilebilmesi için 7/24 kesintisiz bir biçimde sürecek canlı yayın başlattı.

TOGG'un 'Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından Gemlik Tesisi'nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesis içerisinde boyahane, enerji, gövde ve giriş binalarının alt yapı çalışmalarının tamamlandığı duyuruldu.

TOGG tozu dumana katmaya geliyor! Üretimi 2 katına çıkarmak için kolları sıvadı!

Türkiye’nin yerli ve milli gururu TOGG tozu dumana katmaya geliyor. Üretimini hızlandıran TOGG Gemlik’teki fabrikada çift vardiya olarak tam gaz çalışmaya devam ediyor.

TOGG'un üretim hikayesi böyle başladı! Adım adım TOGG serüveni...

Togg, Gemlik’teki kampüsünü ilk kez otomotiv gazetecilerine açtı. Togg'un üretin hikayesi burada başlarken vatandaşlar Togg'a dair tüm detayları merak ediyor. İşte adım adım Togg serüveni...

Yerli otomobil Togg'un en çok bu rengi sevildi! İşte herkesi kendine hayran bırakan o görüntü...

29 Ekim'de Gemlik'teki fabrika açılışı yapılan ve banttan indirilen Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg'un en sevilen rengi belli oldu. En sevilen rengi belirlemek için sosyal medyada yapılan anket sonuçlandı.

Beklenen TOGG fiyat açıklaması geldi! İşte 2023 TOGG fiyat listesi

Türkiye'nin ilk yerli elektrikli otomobili TOGG yakın bir zaman sonra üretilmeye başlayacak. Bu ay sonunda 29 Ekim'de Gemlik fabrikasında üretilmeye başlayacak olan TOGG fiyat listesi de belirlenmiş olacak. TOGG fiyat listesi ve satışa çıkacağı tarih gündemdeki yerini aldı. İşte 2023 TOGG fiyat list

Togg'da üst düzey atama

Togg, Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde 29 Ekim’de düzenlenen törenle elektrikli otomobillerini üreteceği Gemlik Kampusu’nun açılışı yapıldı. Togg bünyesinde finans ekiplerine liderlik yapan İrem Sadıkoğlu, Finanstan Sorumlu Üst Düzey Yönetici (CFO) olarak göreve geldi.

TOGG soruları yanıtlandı! En merak edilen detay ortaya çıktı! TOGG servis hizmeti nasıl verilecek?

Dün gerçekleştirilen TOGG Gemlik Kampüsü Açılış Töreni'nin ardından, basın mensuplarıyla bir araya gelen yöneticiler bundan sonraki sürece ilişkin merak edilen konularla ilgili bilgiler verdi.

TOGG'da nefesler tutuldu! Satışlar ne zaman başlayacak, fiyatı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG için Gemlik ilçesindeki dev fabrikada hazırlıklar tamamlandı. Yılda 80 bin otomobilin banttan indirilmesi hedeflenen 1.2 milyon metrekare üzerine kurulu dev tesiste yapılan son hazırlıklar ile tamamlanan bağlantı yolları havadan dron ile görüntülendi.

TOGG’un fabrikası ne zaman açılacak? TOGG’un fabrikası ne durumda? TOGG fabrikası Gemlik'te nerede?

TOGG’un fabrikası ne zaman açılacağı gün büyük bir merakla bekleniyor. İşte TOGG fabrikasına dair araştırılan detaylar!

TOGG'un fiyatı ne kadar olacak? Resmi açıklama geldi

Yerli otomobil TOGG’un seri üretimine 29 Ekim’de Gemlik fabrikasının açılmasıyla başlanıyor. Vatandaşlar “TOGG fiyatı ne olacak?” sorusunu araştırırken son günlerde çıkan fiyat haberlerine ilişkin açıklama yapıldı.

TOGG için büyük gün bugün! TOGG’un fiyatı ne olacak? Ne zaman satışa çıkarılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Türkiye’nin otomobili TOGG’un Gemlik fabrikasının açılışını yapacak. En çok merak edilen konuların başında ise TOGG'un kaç adet üretileceği ve kaç liradan satışa sunulacağı var.

Türkiye'nin otomobili TOGG'un fiyatı belli oldu!

29 Ekim'de açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı Türkiye'nin otomobili TOGG'un Gemlik fabrikasında tüm hazırlıklar tamamlandı. En çok merak edilen konuların başında TOGG'un ilk etapta kaç adet ve kaç liradan satışa sunulacağı geliyor.

TOGG'da flaş gelişme! Bakan Mehmet Muş bizzat katıldı!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobil rüyası gerçek oluyor. TOGG'un deneme üretimine Gemlik tesislerinde başlandı. Bakan Muş sosyal medya hesabından "Yerli otomobilimiz TOGG'un deneme üretimlerinin yapıldığı Gemlik Tesisini ziyaret ettik. TOGG yöneticileri ile istişare toplantısı yaptık ve test sürüşü

TOGG Bursa Gemlik Fabrikası'nda çalışacak elemanlar için ilan verdi! İşte başvuru şartları

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Gemlik Tesisi'nde temmuz ayının sonunda deneme üretimlerine başlayacak. Sene sonunda banttan indirilmesi beklenen TOGG'un fabrikasında çalışacak elemanlar aranıyor. İşte başvuruyla ilgili detaylar...

TOGG gemlik tesisi Haberi

TOGG gemlik tesisi

Türkiye’nin Otomobili, üretime giden aşamaya hızla ilerlerken, Gemlik Tesisi’nde hız kesmeden devam eden çalışmalarının takip edilebilmesi için 7/24 kesintisiz bir biçimde sürecek canlı yayın başlattı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; aynı çatı altında topladığı fonksiyonları, akıllı ve çevreci özellikleriyle “Bir Fabrikadan Daha Fazlası” olarak bilinen Gemlik Tesisi’nde devam eden inşaat çalışmaları, togg'un internet sitesindeki TOGG TV sekmesinden canlı olarak izlenebiliyor. TOGG Gemlik arıtma, montaj, enerji, boya, gövde, giriş ve batarya birimlerinin temel güçlendirme çalışmaları tamamlandı. Boya, gövde, montaj ve enerji birimlerinde soket altı kaide ve kolon betonları dökülmeye başlanan Gemlik Tesisi’ndeki şantiyesinde 900 kişi çalışıyor.

Şantiyede bulunan çalışan sayısının ileriki dönemde 1500’e ulaşması planlanıyor. TOGG Gemlik Tesisi’nde üretim ve montaj hatlarının kurulması ile 2022 yılının son çeyreğinde ilk seri otomobilin battan düşürülmesi...