19 / 04 / 2024

Türkiye'nin otomobili TOGG'un fiyatı belli oldu!

Türkiye'nin otomobili TOGG'un fiyatı belli oldu!

29 Ekim'de açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı Türkiye'nin otomobili TOGG'un Gemlik fabrikasında tüm hazırlıklar tamamlandı. En çok merak edilen konuların başında TOGG'un ilk etapta kaç adet ve kaç liradan satışa sunulacağı geliyor.



TOGG otomobilleri için geri sayım heyecanı yaşanıyor. Türkiye'nin yerli otomobilinin üretileceği fabrikanın Bursa Gemlik'teki kurulumu tüm hızıyla devam ediyor. Açılışı 29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile yapılacak fabrikada araçların seri üretimine geçilecek. Peki yerli otomobil TOGG ne zaman ve kaç liradan satışa çıkacak?

İşte detaylar...

İşte en çok merak edilen iki sorunun cevabı

Türkiye nin otomobili TOGG un fiyatı belli oldu!

Türkiye'nin otomobili TOGG'un Gemlik'teki fabrikası 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılıyor. İhlas Haber Ajansı muhabirinin edindiği bilgiye göre, ilk etapta üretilen 100 aracın güvenlik kontrolleri gereği geri sökümü yapılırken, üretilecek ikinci 100 araç da devlet kamu kurum ve kuruluşlarına verilecek.

TOGG'un C-Segment SUV modelinin arkadan itişli versiyonlarının düşük ÖTV diliminde yer alması beklenirken, modellerin 60 bin ile 70 bin Euro arasında fiyatlandırılması bekleniyor.

 


Geri Dön