26 / 04 / 2024

Türkiye'nin otomobili Togg'u almak için bekleyenlere müjde! Togg’un ilk mağazası açıldı!

Türkiye'nin otomobili Togg'u almak için bekleyenlere müjde! Togg’un ilk mağazası açıldı!

Türkiye'nin otomobili Togg'u ön siparişle satın alan ve aracının teslim edilmesini bekleyen vatandaşlara müjdeli haber geldi.



Togg'a ait Zeytinburnu'nda deneyim ve teslimat noktası açıldı. Togg teslimatları yaklaşık iki haftadır süren çalışmaların sonucunda hazır hale getirilen bu mağazadan yapılacak. İşte detaylar...

Yerli otomobil Togg’un ilk teslimat ve deneyim noktası  İstanbul Zeytinburnu'nda hizmete açıldı. 

Togg, deneyim, teslimat ve servis noktaları hizmete girmeye başladı.. Togg teslimatları artık 3 bin 500 metre kare alana kurulan bu merkezden yapılacak. Teslimat tarihleri ise ilerleyen günlerde açıklanacak.

Türkiye nin otomobili Togg u almak için bekleyenlere müjde! Togg’un ilk mağazası açıldı!

ÇALIŞMALAR SONA ERDİ!

Geçtiğimiz haftadan itibaren yoğun bir çalışma sonucu merkez açılabildi. Bir an önce Togg’u sahiplerine kavuşturmak isteyen ekip, canla başla çalışarak merkezi tamamladı ve bu özverili çalışmanın neticesinde Zeytinburnu’nda devasa deneyim ve teslimat noktası kapılarını açtı.

“YERLİ BİR ARACIN İÇERİSİNDE OLMAK GURUR VERİCİ” 

Togg deneyim merkezini ziyaret ederek yerli otomobili ilk kez yakından gören Ertaç Yekeler isimli vatandaş, “Otomobili ilk kez canlı olarak gördüm. Aracın piyasaya çıktığı günden beri heyecanlıydık. Yerli ve milli bir aracın içerisinde oturmak farklı bir duygu. İnceleme fırsatım oldu, inşallah alma fırsatı da yakalarım. Ben kuraya katılmadım, ama inşallah bize de almak nasip olur.” diyerek duygularını ifade etti.

Togg için yakın zamanda aşağıdaki noktalarda deneyim, teslimat ve servis noktaları hizmete açılacak.


Geri Dön