25 / 04 / 2024

Türkiye'nin otomobili TOGG'dan fiyat açıklaması

Türkiye'nin otomobili TOGG'dan fiyat açıklaması

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu yaptığı açıklamayla iddialara son noktayı koydu.



Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), son zamanlarda ortaya artılan fiyat listeleri, ön sipariş-satış kampanyaları gibi asılsız haberlere itibar edilmemesi gerektiğini duyurdu.

Yerli ve milli otomobil TOGG 29 Ekim 2022 tarihinde fabrika açılışı yapaken hbir taraftan da ilk otomobil banttan indirmiş olacak. Bununla beraber sosyal medya ve bazı haber sayfalarında Togg'a ilişkin fiyat ve satış kampanyalarına dair aslı olmayan açıklamalar yapılıyordu.

Bilgi kirliliğinin önüne geçmek için Togg, Twitter'dan en net açıklamayı yaptı. Togg, fiyat listesi, ön sipariş-satış kampanyası, Togg iş ortağı gibi görünen kişi ve kurumların açıklamasına itibar edilmemesi yönünde duyuru yaptı.

TOGG'DAN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE:

Türkiye nin otomobili TOGG dan fiyat açıklaması

Gemlik Kampüsümüzün resmi açılışını gerçekleştireceğimiz 29 Ekim 2022 ve akıllı cihazımızın yollara çıkacağı Mart 2023 tarihi yaklaştıkça Togg'a olan ilgi de artıyor. Bu ilgi ve merakı gururla takip ediyor, markamızla ilgili ticari sır olmaktan çıkan her gelişmeyi düzenli olarak sosyal medya hesaplarımız ve basın bültenlerimiz aracılığıyla duyuruyor, kamuoyunu gelişmelerden haberdar ediyoruz.

Özellikle son haftalarda tamamı tahmine ya da varsayıma dayanan beyanlar, şirket temsilcilerimizin ifadelerinin çarpıtılarak yorumlanması ve hayal ürünü iddialar maalesef dikkat çekici biçimde artmıştır.

 


Geri Dön