27 / 04 / 2024

Türkiye'nin otomobili TOGG’dan bir ilk daha: "Otomobili yeni nesil akıllı cihaza dönüştürüyoruz"

Türkiye'nin otomobili TOGG’dan bir ilk daha:

Türkiye’nin otomobili TOGG, küresel teknoloji markası olma yolunda adımlar atmaya devam ediyor. Otomobilden başka şirket olarak mobilite alanında hizmet veren TOGG, TM Forum’a katıldı.



TM Forum, 180 ülkede telekomünikasyon sektörü için ortak normlar belirleyen ve 850’nin üzerindeki dijital ekosistem paydaşlarını birbirine bağlıyor.

Türkiye’nin otomobil ve mobilite teknolojisi markası TOGG, TM Forum bünyesine katıldı.. Şirket, topluluğa mobilite deneyimindeki dijital normların oluşmasına ve kullanıcı odaklı yaklaşımların geliştirilmesine liderlik edecek. Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan TOGG CEO’su Gürcan Karakaş,  “Telekomünikasyon sektörü için dijital dünyanın fırsatlarından yararlanma imkanı sunan normları belirleyen, dünyanın en büyük telekomünikasyon ve dijital hizmet sağlayıcılarından oluşan TM Forum’un ilk mobilite servis sağlayıcısı ve elektrikli akıllı cihaz üreticisi üyesiyiz" dedi.

Sözlerine "Togg Akıllı Yaşam’ başlığı altında vereceğimiz hizmetlerle bağlantılı bir otomobilden çok daha fazlasını sunacağız" diyerek devam eden Karakaş, "Kullanıcıyı ve veriyi merkezimize alarak mobilite çözümleri üretiyoruz” diye konuştu.

 


Geri Dön