26 / 04 / 2024

TOGO Kuleleri mühürlü kalacak!

TOGO Kuleleri mühürlü kalacak!

Eski CHP milletvekili Sinan Aygün'ün Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından mühürlenen TOGO Kulelerine ilişkin üst mahkeme karar verdş. Aygün'ün mühürleme işleminin iptali ve yürütmeyi durdurma kararı alınması talebi mahkeme tarafından reddedildi...



Ankara Büyükşehir Belediyesi’nce mühürlenen TOGO kuleleriyle ilgili Sinan Aygün tarafından işlemin iptali ve yürütmeyi durdurma başvurusu yapılmıştı. Başvuru, üst mahkeme tarafından reddedildi.

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Aygün’ün yerel mahkemenin işlemin iptali ve yürütmeyi durdurma kararına itiraz hedefiyle başvuru yaptığı  Ankara  Bölge İdare Mahkemesi de yerel mahkemenin red kararının yasaya uygun olduğunu ifade ederek tiraz talebini reddetti.

İstinaf Mahkemesi’nin kararı, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin TOGO Kuleleri’nde uyguladığı mühürleme işleminin hukuken haklılığını bir kez daha gündeme getirdi. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, mühürleme işleminin devam ettiğini dile getirerek, kanunların sonuna kadar uygulanmaya devam edeceğini vurguladı.

TOGO Kuleleri mühürlü kalacak!

ARALIK 2019’DA MÜHÜRLENMİŞTİ

Sinan Aygün’ün sahibi olduğu TOGO Kuleleri’nin inşaatı, 2019'un sonunda mahkeme tarafından ruhsatının iptal edilmesinden sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından mühürlenmişti.

Sinan Aygün'den Mansur Yavaş'a sert cevap! 


Geri Dön