26 / 04 / 2024

Tokat'a son 17 yılda 13 katrilyon liralık yatırım yapıldı!

Tokat'a son 17 yılda 13 katrilyon liralık yatırım yapıldı!

Tokat mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son 17 yılda Tokat’a 13 katrilyon lira tutarında yatırım yapıldığını söyledi. Erdoğan, ''Tokat’a millet bahçeleri kazandırıyoruz'' diye konuştu.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa Stadyumu önünde düzenlenen Tokat mitingde önemli açıklamalarda bulundu. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Erdoğan, açıklamalarına şu şekilde başladı: ''24 Haziran’da cumhur ittifakına çok güçlü bir şekilde destek olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi daim eylesin. Önümüzde yeni bir imtihan var. 31 Mart’ta yine sizlerin desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Suriye’deki Irak’taki ekonomideki oyunu bozmak için sizlerin oyunu istiyoruz. 31 Mart’ta Tokat’tan iradesine partisine sahip çıkmasını bekliyoruz.''

Tokat’a son 17 yılda 13 katrilyonluk yatırım

''İstanbul ve Ankara’daki hayat standardına Sivas’taki Tokat’taki vatandaşımız da sahip olsun istedik'' diye konuşan Erdoğan, ''Tokat’ta yılların ihmalini giderdik, hem de Tokat’ı tarihin en büyük yatırımlarıyla tanıştırdık. Son 17 yılda Tokat’a 13 katrilyon lira tutarında yatırım yaptık'' dedi. 

Tokat’a millet bahçeleri kazandırıyoruz

Tokat'ta hayata geçirilen yatırımları anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Tokat’a 15 bin seyircili bir stadyum inşa edeceğiz. Tokat’a millet bahçeleri kazandırıyoruz. 500 yataklı devlet hastanesi dahil Tokat’a sağlıkta 14 hastaneden oluşan 23 adet tesis kazandırdık'' diye konuştu. 


Geri Dön