19 / 04 / 2024

TOKİ 9 ildeki 187 arsayı bugün satışa çıkarıyor!

TOKİ 9 ildeki 187 arsayı bugün satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 9 ilde yer alan 187 arsayı bugün satışa sunuyor.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 9 şehirde yer alan toplam 187 arsayı bugün satışa çıkarıyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı2nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, konut ve ticaret alanı niteliğine sahip arsalara yüzde 25 peşinat ve 60 ay vadeyle sahip olmak mümkün.

TOKİ 9 ildeki 187 arsayı bugün satışa çıkarıyor!

TOKİ tarafından satışa çıkarılan arsalar İstanbul, Adana, Antalya,  Aksaray, Ankara, Uşak, Aydın, Elazığ, İzmir'de yer alıyor. Satışa sunulan arsaların muhammen bedeli 431 milyon 460 bin Türk Lirası olarak belirlendi, arsaların toplam alanı ise 589 bin 171 metrekare.

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen açık artırma  Ankara  Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ  İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecek. Açık artırma için internet üzerinden de teklif verilebilecek.

TOKİ 9 ildeki 187 arsayı bugün satışa çıkarıyor!

Yüzde 25 peşinatla arsa sahibi olma fırsatı

Satışa çıkarılan konut, ticaret ve turizm tesis alanı olan arsalar için yüzde 25 peşinat ve 60 ay vade imkanı sunuluyor. Yatırımcıların merakla beklediği arsalar arasında,  Adana  ili Sarıçam ilçesinde konut alanı, Aksaray ili Merkez ilçesinde ticaret alanı, Antalya ilinde konut, Elazığ ilinde konut, İstanbul ilinde ticaret,  İzmir  ilinde turizm tesis alanı ve Uşak ilinde konut alanı yer alıyor.

TOKİ'den o illere 1.700 yeni konut geliyor!

 


Geri Dön