27 / 04 / 2024

TOKİ 9 ildeki 187 arsayı yarın satışa çıkarıyor!

TOKİ 9 ildeki 187 arsayı yarın satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 9 ildeki 187 arsayı yarın satışa çıkarıyor.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 9 ildeki 187 arsayı yarın satışa sunuyor. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, konut ve ticaret alanı niteliğine sahip arsalara yüzde 25 peşinat ödeyerek sahip olunabiliyor, ayrıca arsalar için 60 ay vade sağlanıyor. 

Muhammen bedeli 431 milyon 460 bin Türk Lirası olan toplam 589 bin 171 metrekare alana sahip arsalar İstanbul, Adana, Antalya,  Aksaray, Ankara, Uşak, Aydın, Elazığ, İzmir'de bulunuyor.

TOKİ 9 ildeki 187 arsayı yarın satışa çıkarıyor!

Arsaların satışa çıkacağı açık artırma  Ankara  Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile  TOKİ  İstanbul Hizmet Binasında yapılacak. Gerçekleştirilecek olan açık artırmaya Ayrıca internetten de teklif sunulacak.

Yüzde 25 peşinat fırsatı

Konut, ticaret ve turizm tesis alanı olan arsalar için yüzde 25 peşinat ve 60 ay vade sağlanıyor. TOKİ tarafından satışa çıkarılan arsalar arasında,  Adana  ili Sarıçam ilçesinde konut alanı, Aksaray ili Merkez ilçesinde ticaret alanı, Antalya ilinde konut, Elazığ ilinde konut, İstanbul ilinde ticaret,  İzmir  ilinde turizm tesis alanı ve Uşak ilinde konut alanı bulunuyor.

 

TOKİ 1 milyonuncu konutu 7 Temmuz'da teslim ediyor!


Geri Dön