25 / 04 / 2024

TOKİ Afyonkarahisar Zafer Mahallesi Konutları'nda kaba inşaat bitti!

TOKİ Afyonkarahisar Zafer Mahallesi Konutları'nda kaba inşaat bitti!

TOKİ tarafından Afyonkarahisar Zafer Mahallesi'ne inşa edilen 1073 konut, 2 cami, 3 ticaret merkezin kaba inşaatı bitti. Proje 123 milyon 900 bin liraya hayata geçiyor.



Başbakanlık Toplu Konut idaresi tarafından Afyonkarahisar Zafer Mahallesi'ne yaptırılan ve 1073 konut, 2 cami, 3 ticaret merkezini kapsayan proje, hızla ilerliyor. Çoğu blokta kaba inşaatın bittiği görülürken cephe boyaması yapılan binaların da tarzı dikkat çekiyor. 


KANLICA MANZARALI, ZAFER İKAMETGAHI 

123 milyon 900 bin liralık projenin Zafer Mahallesi kadar Kanlıca Mahallesi'ne de ayrı bir hareketlilik kazandırması bekleniyor. Kanlıca Mahalle Muhtarı Ahmet Karaali, "Adres Zafer Mahallesi olarak belirlenmiş. Buradaki vatandaşların çoğu sabah kalktıklarında Kanlıca Mahalle Muhtarlığı'nı Kanlıca'daki dükkanları görecek" dedi. 


BÖLGENİN HAREKETLİLİĞİ ARTACAK 

1073 konutta 5 bine yakın kişinin ikamet edeceğini düşündüğünü kaydeden Karaali, "5 bin kişi, Zafer Mahalllemiz'e de, Kanlıca Mahallemiz'e de katkı sağlar. 5 bin kişinin buraya gelmesi, inanıyorum ki emlak sektörü için de Kanlıca'yı cazibe merkezi yapacak. Çünkü burada ikamet etmeye başlayan vatandaşlarımız, bu muhitin güzelliğini dile getirerek, muhitimizin tanıtımını yapacaklar" ifadelerini kullandı.



Afyon Kocatepe Gazetesi


Geri Dön