25 / 04 / 2024

TOKİ Ağustos 100 bin konut projesine nasıl başvuru yapılır? 2022 TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Ağustos 100 bin konut projesine nasıl başvuru yapılır? 2022 TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ, ev almak isteyen vatandaşların hayalini gerçekleştirmeye devam ediyor. TOKİ’nin Ağustos ayında başlatacağı projelerin neler olduğu araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar!



2022 TOKİ BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR? TOKİ AĞUSTOS 100 BİN KONUT PROJESİ NEDİR?

TOKİ başvuru tarihi için net bir açıklama henüz yapılmadı. Yüz binlerce kişinin kira öder gibi ucuz ve yeni evlere sahip olmasına imkan veren TOKİ bu yılın ağustos ayında yeni bir kampanyaya daha başlıyor.

Ülkemizde son dönemde hızla yükselen konut fiyatlarından sonra vatandaşlar TOKİ ilanlarını dört gözler bekler oldu. TOKİ’den yeni konut projesi olan 100 bin konut müjdesini TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı.

Açıklama yapan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, milyonlarca vatandaşı sevindiren haberi verdi. Üzerinde çalıştıkları sosyal konut projeleri ve kentsel dönüşüm alanına yönelik ayrıntılı bilgi veren Bulut, yeni projelerle isteyen herkesi ev sahibi yapacaklarını söyledi.  Bütçesine en uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenler vatandaşların heyecanla beklediği o haberi TOKİ Başkanı Ömer Bulut bizzat kendi duyurdu. Bulut, “Ağustos ayında da yeni bir sosyal konut projesine adım atmaya hazırlanıyoruz.

Şimdilik konut sayısını 100 bin olarak belirledik.  İller ve mahalleler genelinde talepleri ve gereklilikleri toplayarak proje yerlerini ayarladık. İnşallah Ağustos ayı içinde tam olarak 100 bin adet konutu ev almak isteyen ailelerimizin beğenisine sunacağız” dedi.

Ağustos ayında başlanması planlanan projelerle ilgili detayları veren TOKİ Başkan Bulut, son 3 sene içinde yatay mimari ile tam 213 bin konut yaptıklarını hatırlattı. Ağustos ayı için çok umutlu konuşan TOKİ Başkanı Ömer Bulut aynı zamanda aktif projeler arasında 775 şantiyede 114 bin konut üzerinde çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

2022 Temmuz zammıyla bedelli askerlik ne kadar oldu? Yeni bedelli askerlik ücreti kaç TL?

Ankara’da ekmeğe zam mı geldi? Ankara’da ekmek ne kadar oldu?

Bakır fiyatlarındaki son durum ne? Bakır fiyatları düştü mü?


Geri Dön