26 / 04 / 2024

TOKİ Ankara Altındağ Cinderesi projesinin temeli atılıyor!

TOKİ Ankara Altındağ Cinderesi projesinin temeli atılıyor!

Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ihale süreci tamamlandı. Proje hakkında konuşan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, ''Kentsel dönüşümle ilgili TOKİ ihale sürecini tamamladı. İnşallah yakında projenin temeli atılacak ve hemşehrilerimiz konutlarına kavuşacak'' dedi.



2013 yılından bu yana hak sahiplerinin konutlarını beklediği Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ihale süreci tamamlandı.

Ufuk Gazetesi'nde yer alan habere göre; 451 konutun yanı sıra; okul, cami, dükkanlar, meydan ve parklarının da olacağı Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi, yatay mimariye de uygun olacak şekilde planlandı.

TOKİ Ankara Altındağ Cinderesi projesinin temeli atılıyor!

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın göreve geldiği günden bu yana üzerinde yoğun olarak çalıştığı Feridun Çelik ve Beşikkkaya mahalleleri sınırında bulunan Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ihalesi tamamlandı. 

 TOKİ Ankara Altındağ Cinderesi projesinin temeli atılıyor!

Altındağ Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile beraber gerçekleştirdiği proje ile hak sahiplerinin uzun yıllardır beklediği konutların inşası yakında başlayacak.  TOKİ  tarafından ihalesi tamamlanan kentsel dönüşüm projesine göre 451 konut yapılacak. İçerisinde modern konutların yanı sıra; okul, cami, dükkanlar, meydan ve parklarının da olacağı Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi, yatay mimariye uygun olarak inşa edilecek.

YOĞUN MESAİ HARCADIK”

TOKİ Ankara Altındağ Cinderesi projesinin temeli atılıyor!

“2013 yılından beri hak sahiplerinin beklediği konutların temelleri yakında atılacak” diye konuşan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “Göreve geldiğimiz günden itibaren bu proje için yoğun mesai harcadık. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un da desteği ile öncelikle hak sahiplerine kira yardımı bağladık. Çevreyolunun hemen dibinde olan Cinderesi, mimarisiyle ve şehirleşme planıyla örnek bir çalışma olacak. Kentsel dönüşümle ilgili TOKİ ihale sürecini tamamladı. İnşallah yakında projenin temeli atılacak ve hemşehrilerimiz konutlarına kavuşacak. Sayın Bakanımız Murat Kurum’a desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyorum.” açıklamasında bulundu.

Ankara Altındağ Cinderesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ  Ankara  Altındağ Cinderesi projesinin detayları belli oldu!


Geri Dön