20 / 04 / 2024

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 2016 başvurusu!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 2016 başvurusu!

Toplamda 9 adet dairenin açık satışa sunulduğu TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesinde başvuru dönemi için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 2016 başvurusu...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca hayata geçirilen  Ankara  Turkuaz Vadisi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 9 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. 


TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesindeki dairelerin satış işlemleri  Türkiye Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Bilkent Plaza Şubesi olacak. 


TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi'ndeki dairelerin başvuruları 20 Ekim – 30 Aralık tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek. 


TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesindeki dairelerin fiyatları 191 bin 156 TL'den başlıyor 366 bin 194 TL'ye kadar yükseliyor. Konutlar teslimli olarak satışa sunuluyor.


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip. 


Satış duyurusu için tıklayın




Geri Dön