28 / 03 / 2024

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvuruları başladı!

Ankara Turkuaz Vadisi Toplu Konut Uygulaması kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 9 adet konut kurasız olarak satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvuruları başladı.



TOKİ'nin  Ankara  Turkuaz Vadisi projesi kapsamında yer alan  adet konut  ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. 


TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesindeki dairelerin satışları, Türkiye Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Bilkent Plaza Şubesi olarak belirlendi.


TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvuruları başladı, başvurular 30 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek. Projdeki dairelerin fiyatları 191 bin 156 TL'den başlıyor 366 bin 194 TL'ye kadar yükseliyor.


Borç bakiyesi, tercih edilen peşinat miktarına göre, 120, 144 veya 240 ay boyunca aylık taksitler halinde ödenecek. Borç bakiyesi ve aylık taksitler, sözleşme imzalama tarihine bakılmaksızın, her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranı uygulanarak artırılacak.


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön