26 / 04 / 2024

TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödemeleri taksitleri sabit mi kalacak, artacak mı?

TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödemeleri taksitleri sabit mi kalacak, artacak mı?

Milyonlarca vatandaş TOKİ arsa kurasının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödeme planının detayları açıklandı mı?



TOKİ ARSA VE İŞ YERİ KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN YAPILACAK?

TOKİ arsa başvuruları için 7 Kasım tarihinde sona eren süreç 15 Kasım'a kadar uzatılmıştı. Başvurular geçtiğimiz zaman diliminde sona erdi.

Ancak TOKİ Arsa kura çekiliş tarihi ise henüz belli olmadı. Kura takviminin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

TOKİ ARSA TAKSİTLERİ SABİT Mİ, ARTACAK MI?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, projeyle ilişkin 15 doğru 15 yanlış bilgi paylaştı. Bakanlık tarafından yapılan açıklama kapsamında arsa taksitleri sabit ve faizsiz olacak.

TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödemeleri taksitleri sabit mi kalacak, artacak mı?

TOKİ BAŞVURU ÜCRETİ İADELERİ YAPILDI MI?

Kurada hak sahibi olamayanların başvuru bedelleri kura çekiliş tarihinden itibaren 5 iş günü sonrasında hesaplarına iade edilecek. Başvuru iptal edilen adaylar kurayı beklemeden başvuru bedelini iade alabilecek.

Kurada hak sahibi olamayan adaylar, TOKİ başvuru ücreti iadelerini başvuru yapılan bankanın yetkili şubeleri ve ATM'lerinden geri alabilecek.

TOKİ ARSA BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLERİN LİSTESİ AÇIKLANDI

TOKİ, resmi internet adresi üzerinden arsa başvurusu kabul edilmeyenlerin listesini paylaştı. TOKİ tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''İlk Evim Arsa Projesi kapsamında 10.10.2022-15.11.2022 tarihleri arasında Müstakil ve Müşterek arsa edinimine ilişkin başvurular tamamlanmıştır.

İdaremiz tarafından incelenen başvuruların bir kısmı Projenin duyurulması aşamasında İdaremiz Web Adresinde yayınlanan ARSA SATIŞI BAŞVURU ŞARTLARI ile başvuru aşamasında gerek banka şubeleri gerekse e-devlet başvurularında tebliğ edilen ARSA BAŞVURU VE SATIN ALMA TAAHHÜTNAMESİ'nde bildirilen başvuru şartlarına uymayanların listesi aşağıda yayınlanmıştır.''
 

TOKİ kura takvimi güncellendi! İller art arda belli oldu! İşte 24 Ocak 8 Şubat 2023 yeni TOKİ çekiliş takvimi

Dar gelirliye Aile Bakanlığı desteği peşi sıra geliyor! 1250 TL tek tek hesaplara yatıyor! 2023 Aile Destek Paketi...

BİM sepet dolduracak! Peynir ürünleri dip gördü! Tereyağı ise 129 TL'ye düştü! BİM kataloğu 24 Ocak 2023 fiyat listesi


Geri Dön