24 / 04 / 2024

TOKİ arsa kura sonuçları ne zaman açıklanıyor? TOKİ arsa kuraları ne zaman?

TOKİ arsa kura sonuçları ne zaman açıklanıyor? TOKİ arsa kuraları ne zaman?

TOKİ arsa başvurularının 15 Kasım’da sona ermesinin ardından, gözler TOKİ arsa kura çekim tarihlerine çevrildi. Noter huzurunda yapılacak olan kura çekiminin ardından tahsis süreci de başlamış olacak.



TOKİ arsa kura sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı konut projesi başvurularının sona ermesinden sonra kura çekim tarihlerini beklemeye başlayan vatandaşlar, arsa kuralarının ne zaman çekileceğini merak ediyor. TOKİ arsa sonuçları ne zaman açıklanıyor? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekiliyor? Sorularının yanıtı haberimizde…

TOKİ ARSALARI İÇİN BAŞVURU SÜRESİ BİTTİ

10 Ekim 2022 Pazartesi günü başlayan TOKİ arsa başvuruları için son tarih 7 Kasım 2022 olarak belirlenmişti. 15 Kasım 2022’ye kadar uzatılan TOKİ arsa başvuruları geçtiğimiz günlerde sona ermişti.

TOKİ ARSA KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

TOKİ arsa kura çekimi tarihleri hakkında şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak bakanlık açıklamasında, 2023 yılının mart ayına kadar konut ve arsalar için bütün kuraların tamamlanarak hak sahiplerini belirleme sürecinin tamamlanacağı belirtilmişti.


Geri Dön