25 / 04 / 2024

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli başvuru şartları!

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli başvuru şartları!

Başvuru işlemlerinin 14 Mart 2016 tarihinde başlayacağı projede toplam 500 adet daire emekliler için satışa çıkarılıyor. Projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. İşte TOKİ Balıkesir Manyas Emekli başvuru şartları...



TOKİ Balıkesir Manyas projesinde ödeme koşullarına göre yüzde 12 peşinatta kalan bedeli 180 ay taksit imkanı veya yüzde 20 peşin ödemelerde ise 240 aya kadar vadelendiriliyor.


Konut seçeneklerinin 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği  TOKİ  Balıkesir Manyas projesinde başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş.’nin Balıkesir İlinde bulunan yetkili şubelerince kabul edilecek.


Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Evleri kura çekilişi 20 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede başvuru işlemleri 14 Mart 2016 - 31 Mart 2016 tarihleri arasında yapılacak.


Toplamda 500 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı TOKİ Balıkesir Manyas projesinde fiyat listesi henüz açıklanmadı. Projede başvuru bedeli 500 TL kabul edilecek.


TOKİ Balıkesir Manyas Emekli başvuru şartları!

Projeye başvuru yapabilmek için, başvuru sahibinin;

1. T.C. vatandaşı olması,

2. Projenin bulunduğu il /ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il veya ilçe nüfusuna kayıtlı olması,

3. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,

4. Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı /kat mülkiyetli bağımsız bir bölümünün veya müstakil bir konutunun (tarla, bağ, bahçe,köy evi ve işyeri hariç) olmaması,

5. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200 TL olması gerekmektedir (Başvuru sahibinin ve eşinin gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplamhane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200 TL olması gerekmektedir.).

6. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön