29 / 03 / 2024

TOKİ başvuruları ne zaman açıklanacak? TOKİ 2022 ne zaman açıklanacak?

TOKİ başvuruları ne zaman açıklanacak? TOKİ 2022 ne zaman açıklanacak?

TOKİ başvuruları gündemden düşmüyor. Bundan dolayı sürekli “TOKİ başvuruları ne zaman açıklanacak? TOKİ 2022 ne zaman açıklanacak?” soruları sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar…



TOKİ EV KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

2022 TOKİ kura çekimine dair detaylar belli olmaya başladı. Kura çekimi tarihi ise bölüm bölüm yapılacak. TOKİ’nin hayata geçireceği projelerinin sonuçları, kura başvuru işlemlerinin tamamlanmasından hemen sonra Kasım ayında kura çekimi ile netlik kazanacak.

Sosyal konut projesine başvuru yapan milyonlarca kişiyi ilgilendiren ve büyük ilgi gören Cumhuriyet tarihinin en büyük ve en detaylı sosyal konut projesinin temel atma süreci başlıyor. Vatandaşların yoğun ilgisi ile 5 milyonu aşan başvurulardan hemen sonra başvuru süreci sonlandığı zaman 25 Ekim 2022'de 17 ilde 5 bin konutun temeli atılıp inşaatlara başlanacak.

TOKİ başvuruları ne zaman açıklanacak? TOKİ 2022 ne zaman açıklanacak?

Sosyal konut projesine başvuru yapan kişileri ilgilendiren ve büyük ilgi gören Cumhuriyet tarihinin en büyük projesinin temel atma süreci başlıyor. Vatandaşların yoğun ilgisini gören ve 5 milyonu aşan başvurulardan hemen sonra başvuru süreci sonlandığı zaman 25 Ekim tarihinde 17 ilde 5 bin konutun temeli atılıp hayallerdeki evlerin inşasına başlanacak.

İşte diğer detaylar...


Geri Dön