19 / 04 / 2024

TOKİ Batman 2020 projesi sevinçle karşılandı!

TOKİ Batman 2020 projesi sevinçle karşılandı!

TOKİ tarafından 16 Aralık'ta başlatılan 100 bin konut projesi kapsamında Batman'a 400 konut inşa edilecek. Ev sahibi olma hayalini yaşayanlar projenin dört gözle hayata geçirilmesini bekliyor...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği 100 bin sosyal konut projesi Batman'da sevinçle karşılandı. Türkiye'nin 81 ilinde başlatılan 100 bin sosyal konut başvuruları 16 Aralık tarihinde başladı ve 15 Ocak'a kadar devam edecek. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında 400 konutun inşa edileceği Batman'da çok sayıda kişi şimdiden başvurulara başladı. TOKİ'nin sosyal konut projesiyle ilk kez ev sahibi olma umudunu yaşayanlar teşekkürlerini iletti.

'EVİ OLMAYANLARA BÖYLE BİR İMKAN SUNULMASI BİZİ MEMNUN ETTİ'

Sabah'ta yer alan habere göre; Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, TOKİ'nin sosyal konut projesinin yoksul ve emekliler için önemli bir fırsat olduğunu belirtti. Ekmen, sözlerine şu şekilde devam etti; "Türkiye genelinde bu projenin yapılmasını memnuniyetle karşılıyoruz. Evi olmayanlara böyle bir imkan sunulması bizi memnun etti. Bu projenin devamının geleceğine inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız evi olmayanları ev sahibi yapma girişimi çok önemlidir. Emekliler ve yoksullar ödeyebileceği kadar taksit imkanı sunulması ile faiz oranlarının düşük olması çok ayrı bir avantajdır. Evsizlere böyle bir imkanın sunulmasından dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi. Hasan Candan ise, bu projenin hayata geçirilmesinden dolayı sevinç duyduklarını belirterek, "İmkanlar ölçünde başvurumuzu yapacağız. Evsiz olanlar devlet sayesinde ev sahibi olacak. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" 

Projeyi sevinçle karşılayan Emin Çelik de, "Herkes için mükemmel bir proje oldu. İnsanlar yıllardır ev sahibi olması için çalışıyordu. Bu projeyle çok rahatlıkla ev sahibi olabilecekler. Konut sayısının artmasını umuyorum" diye konuştu.

TOKİ 100 bin sosyal konuta 130 bin başvuru geldi!

TOKİ 2020 ucuz konut kampanyasının tüm detayları!

TOKİ 100 bin yeni konut başvuru şartları neler?


Geri Dön