19 / 04 / 2024

TOKİ Batman Emekli Konutları'nda anahtar teslimleri başladı!

TOKİ Batman Emekli Konutları'nda anahtar teslimleri başladı!

Batman Üniversitesi kampüs yolu üzerindeki 1472 konutun ikinci etabının anahtar teslimi alan hak sahipleri konutlara taşınmak için gün sayıyor.



Batman Üniversitesi kampüs yolu üzerindeki 1472 konutun ikinci etabının anahtar teslimi alan hak sahipleri konutlara taşınmak için gün sayıyor.  TOKİ  Başkanlığı’nın TOKİ alanında oluşturduğu yeni yönetim, işlemlerini tamamlayan üyelere anahtar teslimi yapıyor. Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, konutların elektrik, su sayaçları ile ilk taksidine yönelik işlemlerini tamamlayan konut sahiplerine anahtar teslimini yaptığını ifade etti. Bir ay içerisinde TOKİ konutlarındaki eksikliklerin tamamlanacağını kaydeden Başkan Ekmen, “Konut sahiplerinin çoğu bu kış TOKİ’de olacak” dedi.


FİRMA EKSİKLİKLERİ GİDERİYOR

TOKİ’lerin yapımını üstlenen iki firmanın eksiklikleri gidermeye yönelik çalışmaları hızlandırdığını kaydeden Başkan Ekmen, şöyle devam etti : “Anahtar tesliminin yapıldığı ev sahiplerine eşlik eden firma temsilcileri, konutlarda bir eksiklik varsa tutanak tutuyor. Eksiklikler de en geç bir ay içinde tamamlanacak. Su sayaçları ile elektrik aboneliği konusunda mesafe alındı. Yakında konutların tümüne elektrik verilecek. İkinci etap konutların anahtar teslimi yapılıyor. Diğer etabın anahtar teslimi ise bayram sonrası yapılacak.”


Batman Çağdaş 


Geri Dön