29 / 03 / 2024

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları ne zaman başlayacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Bilecik Bozüyük 'de toplam 106 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre açık sunuluyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları ne zaman başlayacak?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bilecik Bozüyük Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 106 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. 


Bilecik Bozüyük Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Bilecik Bozüyük Şubesi olacak.


TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları ne zaman başlayacak?

Konutların başvuruları, 01 Temmuz – 30 Eylül 2015 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.


Satışa sunulan 106 adet dairenin tipleri 3+1 olarak tasarlandı.  TOKİ  Bilecik Evleri 'nde daire fiyatları 104 bin 014 TL'den başlıyor ve 129 bin 445 TL'ye kadar çıkıyor. 


Daire alanlarının 106,31 metrekare olarak belirlendiği TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri 'nde 650 TL'den başlayan fiyatlarla taksit ödemeleri gerçekleşebiliyor.


Projede 10 bin 401 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Konutların teslim süresi, sözleşme tarihinden itibaren 36 aydır.


TOKİ Bilecik Bozüyük satış duyurusu için tıklayın

TOKİ Bilecik Bozüyük fiyat listesi için tıklayın


Geri Dön