28 / 03 / 2024

TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri fiyat listesi!

TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri fiyat listesi!

TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi kapsamında 59 adet konutu satışa sunuyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Haziran ve 30 Eylül 2016 tarihleri arasında ilgili bankalara yapılabiliyor.



TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi kapsamında 59 adet konutu satışa sunuyor. Proje konut alacakalara yüzde 12 peşinat 180 ay vade, yüzde 15 peşinat 216 ay vade veya yüzde 20 peşinat 240 ay vade alternatifleri sunuyor.


Projeye başvuru yapabilmek için, başvuru sahibinin;


1. T.C. vatandaşı olması,

2. Bilecik İl sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya Bilecikili nüfusuna kayıtlı olması,

3. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,

4. Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı / kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil bit konutun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması. (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve

Yetimleri kategorisi hariç) (Başvuru sahibinin hisseli olarak sahip olduğu

gayrimenkuller hariç),

5. Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak,

 eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.

6. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200 TL. olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200 TL. olması gerekmektedir.)

7. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilece halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200 TL. olması gerekmektedir.)



TOKİ Bilecik Bozüyük Projesinde konut fiyatları  2+1 dairelerde (74,76 metrekare) 180 ay vade ve 0.12 peşinat tutarıyla en düşük başlangıç fiyatı olarak 363,5  TL , 180 ay vade ve 0.12 peşinat tutarıyla en yüksek başlangıç fiyatı olarak 442,23 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.



Satış ilanı için,tıklayın


Geri Dön