24 / 04 / 2024

TOKİ Bursa Hamitler'de kuralar çekiliyor!

TOKİ Bursa Hamitler'de kuralar çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Bursa Osmangazi Hamitler 2.etapta alt gelir grubuna inşa edilen 992 konutun kuraları bugün çekiliyor!



 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nın Bursa Osmangazi Hamitler 2.etapta alt gelir grubu için inşa ettiği 992 konuta 11 bin 300 başvuru geldi. Projenin hak sahipliği ve konut belirleme kurası, bugün saat 09:00'da, Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Öncelikle şehit aileleri, maluller (terör malulleri) ile dul ve yetimlerinin çekilişlerinin yapıldığı kuralarda, sırasıyla gaziler ve engellilerle diğer başvuru sahiplerinin kuraları da çekiliyor.

 

Hamitler Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında F tipi 2 oda 1 salon olan, brüt 84,39 metre kare büyüklüğe sahip konutlar, 335 liradan başlayan taksitlerle satışa sunulacak. Zorunlu yüzde 12 peşinatın dışında hak sahipleri, verecekleri peşinatlara göre belirlenen taksit miktarıyla en fazla 180 ay taksitle konutlarına sahip olabilecek. Hak sahiplerinden peşinatın yüzde 6'sı sözleşme tarihinde, diğer yüzde 6'sı ise 3 ay sonra tahsil edilecek. Geriye kalan taksitleri konut teslimatını takip eden ayda başlayacak olan toplu konutlar, sözleşme tarihinden sonra 30 ay içerisinde tamamlanacak.


Geri Dön