24 / 04 / 2024

TOKİ Bursa Nilüfer emekli başvuruları yarın başlayacak!

TOKİ Bursa Nilüfer emekli başvuruları yarın başlayacak!

TOKİ Bursa Nilüfer emekli başvuruları yarın başlayacak. Başvuru bedeli kapsamında 500 TL kabul edilen projede toplamda 1.200 adet konut satışa sunuluyor.



TOKİ Bursa Nilüfer emekli başvuruları yarın başlayacak ve 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Projede 2+1 olarak tasarlanan 1.200 adet konut satışa çıkarılacak. 


Başvuruları T. Halk Bankası A.Ş.’nin Bursa ilindeki yetkili şubeleri aracılığıyla yapılacak olan  TOKİ  Bursa Nilüfer'de daire satış fiyatları henüz netleşmedi. 


TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de kura başvuru ücreti 500 lira olarak belirlendi. Projede yüzde 12 peşinatta 180 ay, yüzde 20 peşinatta ise 240 ay vade imkanı sağlanıyor.


TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları için gerekli belgeler!

1. Nüfus Cüzdanı fotokopisi,

2. Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan Emekli Kimlik Belgesini veya belgesi henüz çıkmadı ise emekli olduğunu gösteren belge veya yazı.

(Yukarıda yer alan belgeler dışında gerekli görüldüğünde ek belgeler istenebilecektir. )


Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ başvuru şartları!

1. T.C. vatandaşı olması,

2. Projenin bulunduğu il /ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il veya ilçe nüfusuna kayıtlı olması,

3. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,

4. Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı / kat mülkiyetli bağımsız bir bölümünün veya müstakil bir konutunun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması,

5. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200 TL olması gerekmektedir (Başvuru sahibinin ve eşinin gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200 TL olması gerekmektedir.).

6. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir. 


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön