19 / 04 / 2024

TOKİ Çanakkale Bayramiç'te kuralar çekildi!

TOKİ Çanakkale Bayramiç'te kuralar çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde inşa edilen 179 konut için kuralar çekildi.



Çanakkale Bayramiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 179 konut için kuralar çekildi.

Kalem Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bayramiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen  TOKİ  konutları kura çekimi törenine; Vali Orhan Tavlı Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Ak Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, Bayramiç Belediyesi eski başkanı Saadettin Arslan, vali yardımcıları, kurum müdürleri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Yatay mimari olarak dizayn edilen 130’u 2+1, 49’u ise 3+1 olan konutlar için yapılan kura çekim töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. TOKİ tanıtım filminin izlenmesiyle kura çekim töreninde; Vali Orhan Tavlı, Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Ezine Kaymakamı, Bayramiç Kaymakam Vekili Ali İkram Tuna ve toplu konut idaresi başkanlığı talep ve satış şube müdürü Oğuzhan Öztürk açıklamalarda bulundu.

Konuşmalar sonrasında, noter huzurunda kura çekimine geçildi. Vali Orhan Tavlı tarafından çekilen ilk kurada, hak sahibi Neriman Şahin’in ismi çıktı. Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Ak Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız tarafından çekilen kuraların ardından noter görevlileri tarafından devam eden kura çekiminde ev sahibi olanlar büyük mutluluk yaşadı. 


Geri Dön