23 / 04 / 2024

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçedeki 120 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçedeki 120 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Bayramören projesi bugün ihaleye çıkacak. Çankırılıların yüzünü güldüren projede 166 adet konut yer alacak.



Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı projesinde dükkan ve ticaret merkezi var mı? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Bayramören 2023 projesinin ihalesi saat kaçta yapılacak?

TOKİ'nin resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ Çankırı 2023 projesinde 120 adet konutun yanı sıra 2 adet de kapıcı dairesi yer alacak. Ayrıca projede 6 dükkan ve bir adet de 2 dükkanlı ticaret merkezi bulunacak.

Yine verilen bilgilere göre, altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de bulunduğu Bayramören TOKİ 2023 projesinin ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçedeki 120 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

Çankırı İli, Bayramören İlçesi, Merkez Mahallesi 120 Adet Konut (+2 KD) ve 6 Dükkan ile 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Çankırı 2023 projesinde yer alan konutların ve ticaret merkezinin yer tesliminden sonra ne kadar zamanda tamamlanacağı henüz belli olmadı.

 

Milli Emlak'tan 17 bin TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihe ve saate dikkat!

TOKİ Bursa Orhangazi projesiyle 166 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul 2023 kuraları peş peşe çekiliyor! Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy kura takvimi!


Geri Dön