25 / 04 / 2024

TOKİ Emet Konutları satışa çıkıyor!

TOKİ Emet Konutları satışa çıkıyor!

Mustafa Koca konu ile ilgili yaptığı açıklamada dar gelirlileri ev sahibi yapma adına başlatılıp tamamlanan projede hak sahiplerinin evlerine taşınmaya başladığını, kalan konutların ise TOKİ dairesince satışa çıkarıldığını açıkladı.




TOKİ’nin resmi sitesinde de yayınlanan ilan ile Emet’te bulunan 79 ev aynı şartlarla satışa çıkarılıyor. Belediye başkanı Mustafa Koca konu ile ilgili yaptığı açıklamada dar gelirlileri ev sahibi yapma adına başlatılıp tamamlanan projede  hak sahiplerinin evlerine taşınmaya başladığını, kalan konutların ise  TOKİ  dairesince satışa çıkarıldığını açıkladı.


Başkan Koca açıklamasında “Kütahya Emet 3.Etap projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş Emet Şubesi aracılığıyla yürütülecek. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 24 Kasım – 31 Aralık 2014tarihleri arasında Emet ziraat bankasınca kabul edilecek. 6 adet 3+1, 66 adet 2+1 evler satışa sunulacak. Kalan 8 daire ise Kütahya Afet il müdürlüğünce Umutlu köyünde deprem mağdurları için ayrıldı. TOKİ idaresince deprem mağduru vatandaşlarımız burada iskan edilecek. Dairelerin satışları ise daha öncesi ile aynı. Gerekli şartları tutan vatandaşlarımız TOKİ’nin resmi sitesinde yayınlanan ilan vasıtası ile başvurularını yapabilirler” dedi.


Yeni Kütahya


Geri Dön