29 / 03 / 2024

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri kurası ne zaman?

TOKİ'nin Erzurum Aşkale'de inşa ettiği 138 adet konutluk projedeki daireleri kuralı olarak satıyor. Peki, TOKİ Erzurum Aşkale Evleri kurası ne zaman?



22 Ağustos-2 Eylül 2016 tarihleri arasında başvuruların yapıldığı  TOKİ  Erzurum Aşkale projesinde başvuru dönemi bugün sona eriyor. 


“Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” noter huzurunda; 07 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup, aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecek. Konut sayısının yüzde 20’si kadar yedek alıcı belirlenecek.


Satışa sunulan konut sayısından daha az başvuru olması durumunda kura çekilişi yapılmayacak. Başvuru şartlarını sağladıklarını kanıtlayarak hak sahibi olanlar (kurasonrası istenilen evrakları ibraz edenler) Başvuru önceliğine ve Bankanın başvuru sıralamasına göre hazırlayacağı ve ilan edeceği program doğrultusunda konut seçim ve sözleşme imzalama işlemlerini gerçekleştirecekler.


Kurada asil ve yedek olamayanların başvuru bedelleri 20 Eylül 2016 tarihinden itibaren T.C. Ziraat Bankası Aşkale Şubesinin belirleyeceği program doğrultusunda iade edilecek. 


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön