27 / 04 / 2024

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü ile ilgili sorunlar mecliste konuşuldu!

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü ile ilgili sorunlar mecliste konuşuldu!

Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, Aşağısöğütönü TOKİ Konutları'nda yaşanan sıkıntıları, TBMM'deki Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmelerinde dile getirdi. Kurt; "TOKİ evlerinde çok ciddi sorunlar var, yönetimle ilgili de sorunlar var." dedi...



Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt, Aşağısöğütönü  TOKİ  Konutları'nda yaşanan sıkıntıları, TBMM'deki Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmelerinde dile getirdi. 


ATALAYA ANLATTI 

Görüşmelerde söz alan Kurt, Başbakanlık adına gelen Beşir Atalay'a, Aşağısöğüdönü TOKİ'de yaşanan gelişmeleri anlattı. Kurt, "Şimdi yoksul olduğu için kendilerine daire verilen insanlara 'Yakıt parasını ödemediğiniz için sizi merkezî sistemden çıkarıyoruz, gidin kendinize kombi taktırın, bireysel olarak ısının' demenin yanlış olduğunu söyledi. 


CİDDİ SORUNLAR VAR 

Kurt, "Eskişehir'de bu Aşağısöğütönü TOKİ evlerinde çok ciddi sorunlar var, yönetimle ilgili de sorunlar var. 

Yani orada insanlar kendi satın aldıkları gayrimenkuller üzerinde kurulan siteyi kendi istekleriyle yönetemiyorlar. TOKİ onlara bir yönetici tayin etmiş, o yönetici idare ediyor" diye konuştu. Milletvekili Kurt, bu sıkıntıların biran önce giderilmesi gerektiğinin altını çizdi. 


Eskişehir Sakarya Gazetesi


Geri Dön