29 / 03 / 2024

TOKİ Eskişehir Odunpazarı ihalesi nerede?

TOKİ Eskişehir Odunpazarı ihalesi nerede?

TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan 4+1 daireler satışa sunuluyor. İhalesi 28 Mayıs'ta gerçekleşecek olan projede başvurular devam ediyor. Peki TOKİ Eskişehir Odunpazarı ihalesi nerede?



TOKİ Eskişehir Odunpazarı Konutları fiyatları 150 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 10, yüzde 15 ya da yüzde 25 peşinatta; kalan tutar için 96, 108 ya da 120 ay vade imkanı sunuluyor.


Toplam 115 adet konutun açık artırma yöntemiyle satılacağı  TOKİ  Eskişehir Odunpazar Karapınar'da başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından kabul ediliyor. 

Projede başvuru bedeli olarak 10 bin TL ödeniyor.


Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri satış işlemlerine yönelik tanıtım, reklam, satış ve pazarlama organizasyonu hizmetleri TURYAP aracılığıyla yürütülüyor. Proje 4+1 olarak dizayn edilen dairelerden oluşuyor. 


Başvuruların açık artırma gününde de yapılabileceği TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda dairelerin alanları 144 metrekare ile 217 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


TOKİ Eskişehir Odunpazarı ihalesi nerede?

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ Konutları ihalesi 28 Mayıs Perşembe günü saat 14:00'te  Divan Express Eskişehir'de düzenlenecek. 


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön