18 / 04 / 2024

TOKİ Gaziantep Şahinbey Mavikent'te başvurular 12 Ağustos'ta başlıyor!

TOKİ Gaziantep Şahinbey Mavikent'te başvurular 12 Ağustos'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Şahinbey Belediyesi ortak projesi olarak hayata geçirilen Mavikent'te 1,000 adet daire satışa çıkarılıyor. Ara ödemenin olmadığı projede başvuru dönemi 12 Ağustos'ta başlıyor...



Gaziantep Şahinbey'de hayata geçirilen  TOKİ  Mavikent projesi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Şahinbey Belediyesi ortaklığıyla yükseliyor. Geçtiğimiz Nisan ayında 1,000 adet dairenin kura yöntemiyle satıldığı TOKİ Gaziantep Mavikent'te, bayram öncesi 1,000 adet konut daha satışa çıkarılıyor.


Konut sahibi olmak için 12 bin TL peşin ödenen TOKİ Gaziantep Şahinbey Mavikent projesinde banka kredisi ya da ara ödeme yapılmıyor. Şahinbey Belediyesi'nin bayram hediyesi sloganıyla 1,000 dairesini satışa çıkardığı projede 120 ay taksitlendirmede aylık taksitler 400 TL'den başlıyor. 


Dairelerin 93 metrekare 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı TOKİ Mavikent Konutları'nda başvurular 12 Ağustos'ta başlayıp, 27 Eylül'de bitiyor. Başvurular Şahinbey Belediyesi'ne yapılıyor. Şahinbey Belediyesi vatandaşlara rüya gibi evlenme fırsatı sunuyor.


Geri Dön