26 / 04 / 2024

TOKİ, İzmir Kınık'ta ikinci etap çalışmalarına başladı!

TOKİ, İzmir Kınık'ta ikinci etap çalışmalarına başladı!

TOKİ tarafından İzmir Kınık'ta hayata geçen konut projesinde ilk etap teslimi yapılırken ikinci etap için de düğmeye basıldı.



İzmir'in Kınık ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan konut projesinde ilk etapta 276 konut hak sahibine teslim edildi.

Sabah'ta yer alan habere göre; TOKİ, söz konusu proje için ikinci etap çalışmalarına başladı. Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer, geçen hafta Ankara'da düzenlenen toplantıda Kınık'ın Poyracık Mahallesinde yapılması planlanan  TOKİ  Konutları projesini Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a verip bu proje için daha önce 2050 ön başvuru aldıklarını söyledi.

TOKİ, İzmir Kınık ta ikinci etap çalışmalarına başladı!

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum projeyi inceleyerek projenin başlatılması talimatını verdi. Poyracık Mahallesi'nde Kınık Devlet Hastanesi civarında olan toplam 63 bin metrekare arsa Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredildi. Projede 2+1 ve 3+1 olmak üzere 300 konut inşaatı öngörülüyor. Başkan Doğruer, "Bu projemize katkı koyan, emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

 


Geri Dön