19 / 04 / 2024

toki kınık ikinci etap son durum

toki kınık ikinci etap son durum

TOKİ tarafından İzmir Kınık'ta hayata geçen konut projesinde ilk etap teslimi yapılırken ikinci etap için de düğmeye basıldı.

Hacizli araçların satışı ikinci el piyasasını düşürür mü? Satış işlemi ne kadar sürer? Uzmanlar açıkladı!

​​​​​​​Yediemin otoparkında bulunan hukuken muhafazasına gerek kalmayan hacizli araçların ihale aracılığıyla satışa çıkarılmasına yönelik düzenleme yürürlüğe girdi. Peki, hacizli araçların satışı ikinci el piyasasını düşürür mü? Satış işlemi ne kadar sürer? İşte detaylar...

Ülkenin en büyük ikinci bankası 3 bin kişiyi işten çıkaracak!

UBS Group, İsviçre’nin en büyük ikinci bankası olan Credit Suisse'i devralmasının ardından 3 bin kişilik işten çıkarmayı kapsayan tasarruf planını devreye soktu.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tüm merkez bankaların içinde en çok altın alan ikinci banka oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının şubat ayında 22 ton altın aldığı öğrenildi. Dünya Altın Konseyinden edinilen bilgilere göre, şubat ayında en çok altın satın alan ikinci merkez bankası Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) olarak kayıtlara geçti.

En büyük ikinci DeFi hırsızlığı: 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi!

Ethereum ve Solana blokzincirlerini birbirlerine bağlayan Wormhole prokotolünde siber saldırı gerçekleştirildi. En büyük ikinci DeFi hırsızlığı olarak belirtilen olayda 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi.

Fed Başkanı Powell'dan Kovid-19 salgınında ikinci dalga uyarısı!

ABD Merkez Bankası Başkanı Powell, Kovid-19 salgınında ikinci dalga riski olduğunu belirterek, önlem almaya devam edeceklerini, ikinci bir dalganın güveni zedelemesinden endişe duyduğunu söyledi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki kazanın sebebi ikinci pist mi? 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda dün yaşanan Pegasus kazasından sonra, havalimanındaki ikinci pist ve geciken metro inşaatı gündeme geldi. Kazanın etkenlerinden biri olarak, pistin bakımının ve kaplamasının gerektiği gibi yapılmadığı gösterildi...

Kentsel dönüşümde ikinci perde!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Durbakayım, "Kentsel dönüşümde Türkiye'de birinci perdeyi kapattık, ikinci perdeye geçiyoruz. Torba kanuna koyulacak birtakım hazırlıklar var" dedi.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

63 konuttan meydana gelen Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesindeki daireler için başvuru dönemi bitti. Peki, Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kırşehir Kaman Alt Gelir Grubu başvuruları bugün son!

TOKİ'nin Kırşehir Kaman “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçirdiği 63 konut için başvurular bugün sona erdi.

TOKİ Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi fakülte binaları ihalesi bugün!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlük Binası, Yabancı Diller Yüksekokulu Binası Ve Olimpik Atletizm Pistli Futbol Sahası İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:00'ta yapılacak.

TOKİ Kırşehir Kaman Konutları son başvuru günü!

TOKİ Kırşehir Kaman Konutları son başvuru günü 22 Temmuz olarak belirlendi. Toplamda 106 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 140 bin 157 TL'den başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap son başvuru günü bugün!

Toplamda 15 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 107 bin 615 TL'den başlıyor. TOKİ Kırşehir Kayabaşı 2. Etap son başvuru günü bugün...

toki kınık ikinci etap son durum Haberi

toki kınık ikinci etap son durum

İzmir'in Kınık ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan konut projesinde ilk etapta 276 konut hak sahibine teslim edildi.

Sabah'ta yer alan habere göre; TOKİ, söz konusu proje için ikinci etap çalışmalarına başladı. Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer, geçen hafta Ankara'da düzenlenen toplantıda Kınık'ın Poyracık Mahallesinde yapılması planlanan TOKİ Konutları projesini Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a verip bu proje için daha önce 2050 ön başvuru aldıklarını söyledi.

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum projeyi inceleyerek projenin başlatılması talimatını verdi. Poyracık Mahallesi'nde Kınık Devlet Hastanesi civarında olan toplam 63 bin metrekare arsa Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredildi. Projede 2+1 ve 3+1 olmak üzere 300 konut inşaatı öngörülüyor. Başkan Doğruer, "Bu projemize katkı koyan,...