29 / 03 / 2024

TOKİ Karaman İşçi Konutları sözleşmesi 9-20 Ocak'ta imzalanacak!

TOKİ Karaman İşçi Konutları sözleşmesi 9-20 Ocak'ta imzalanacak!

Karaman'da İşçi Konutları Projesi'nde 357 adet konut için hak sahipleri ile 9-20 Ocak 2017 tarihleri arasında sözleşme imzalanacak.



Karaman'da İşçi Konutları Projesi'nde 357 adet konut için hak sahipleri ile 9-20 Ocak 2017 tarihleri arasında sözleşme imzalanacak 


Karaman Belediyesi ye Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde yürütülen Karaman Organize Sanayi Bölgesi Çalışanları Toplu Konut Projesi'nde (İşçi Konutları) konut belirleme kurası çekilen 357 hak sahibi sözleşmeye davet edildi. 


Karaman Belediyesinden yapılan açıklamaya göre; belediye ve  TOKİ  işbirliğinde yürütülen İşçi Konutları Projesi'nde 7 Aralık 2016 tarihinde konut belirleme kurası çekilen 357 adet konut için hak sahipleri 9 Ocak - 20 Ocak 2017 tarihleri arasında Gayrimenkul Satış Sözleşmesi ve Müzakere Tutanağı imzalama işlemleri gerçekleştirilecek. Söz konusu projede, Temerküz şube T.C. Halk Bankası A.Ş. Karaman Sanayi Sitesi Şubesi olup, arasında Gayrimenkul Satış Sözleşmesi ve Müzakere tutanağı bu şube tarafından imzalatılacak. Konut alıcılarının konut satış bedellerinden; başvuru süresi içerisinde tahsil edilen başvuru bedelleri peşinat tutarından düşürülerek kalan bakiye tahsil edilecek. 


B1 tipi (2+1) alt gelir grubu konutlar için sözleşme imzalama aşamasında yüzde 12, yüzdelö, yüzde 20 peşinat tahsil edilecek. 


Her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak 

üzere yılda iki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oram, ÜFE VE TÜFE oranlarından en düşük olana göre artırılacak. İlk taksit ödemesi konut teslim tarihini takip eden ay itibari ile yapılacak. İlk dönemsel artış teslim tarihini takip eden dönem/ay itibari ile başlatılacak. 


Anadolu'da Bugün


Geri Dön