26 / 04 / 2024

TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir kurası ne zaman?

TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir kurası ne zaman?

419 konutun kura ile satılacağı TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir Grubu projesinde kura çekimi için heyecan başladı. Peki, TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir kurası ne zaman?



Karaman Merkez Kırbağı “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında  TOKİ   tarafından inşa edilen 419 konut kura ile satılacak. 


TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir projesindeki dairelerin fiyatları 75 bin 588 TL ile 98 bin 124 TL aralığında değişiyor. Projedeki daireler 2+1 olarak tasarlandı. 


TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir kurası ne zaman?

Karaman Merkez Kırbağı  ‘’Alt Gelir Grubu Konut Projesi’’  kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen ve 17 Nisan 2017 tarihinde kurası çekilecek 2+1 nitelikli 419 adet konuta 18 adet  konut ilave edilmiş olup toplam 437 adet konut kuralı satışa sunuldu. 


Konutların peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden yüzde %5 (yüzde beş) BSMV satış aşamasında Banka tarafından tahsil edilecek.


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip. 


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön