23 / 04 / 2024

TOKİ Konya Meram emekli başvuru şartları!

TOKİ Konya Meram emekli başvuru şartları!

TOKİ Konya Meram'da 499 tane daire kurayla satılıyor. Projede başvurular 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. İşte TOKİ Konya Meram emekli başvuru şartları...



Konya Meram  TOKİ  Konutları başvuruları bugün başlayacak ve 30 Aralık 2015 tarihine kadar sürecek. Projede başvuru bedeli kapsamında 500 TL kabul ediliyor. 


Emekliye özel olarak 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen 499 konut için talep toplanan TOKİ Konya Meram'da başvuru işlemleri T.Halk Bankası A.Ş.’nin tüm Konya şubeleri aracılığıyla yürütülüyor. 


TOKİ Konya Meram emekli başvuru şartları!

1. T.C. vatandaşı olması,

2. Projenin bulunduğu Konya İl sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu Konya nüfusuna kayıtlı olması,

3. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,

4. Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı / kat mülkiyetli bağımsız bir bölümünün veya müstakil bir konutunun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması,

5. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200 TL olması gerekmektedir (Başvuru sahibinin ve eşinin gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dâhil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200 TL olması gerekmektedir.)

6. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.


TOKİ Konya Meram ödemeleri yüzde 12 peşinatta 180 ay vade, yüzde 20 peşinatta ise 240 ay vade şeklinde yapılabiliyor. Kura çekilişi 2 Şubat 2016 tarihinde düzenlenecek olan projede fiyatlar henüz netleşmedi. 


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön