25 / 04 / 2024

TOKİ kura çekiliş tarihleri belli oldu

TOKİ kura çekiliş tarihleri belli oldu

TOKİ kura çekiliş takvimi 2022 yılında sorgulanan konuların başında geliyor. 81 ilde TOKİ kura çekiliş takvimi merak edilmekte. TOKİ ucuz konut il il çekiliş tarihleri araştırılmakta. Çekilişler için en net açıklama yapıldı.



TOKİ kura çekiliş takvimi 2022’nin merak edilen konularından birisi. Dar gelirli vatandaşlar için inşa edilecek toplam 250 bin konutta hak sahibi netleşiyor. Noter huzurunda yapılacak çekilişle asil ve yedek üyeler belirlenmiş olacak. Peki; 81 ilde TOKİ kura çekiliş takvimi nasıl olacak? İl il TOKİ kura çekiliş tarihleri belirlendi mi? İşte ayrıntılar…

TOKİ KURA ÇEKİLİŞ TAKVİMİ BELLİ OLDU MU?
Başvurular 31 Ekim'de sona erecek. TOKİ kuraları başvuruların bitimini takip eden hafta içi yani Kasım ayının ilk haftası başlayacak. Kasım ayında başlayacak kuralar Mart'a kadar sürecek. TOKİ'nin resmi internet sitesinde il il açıklanmış bir takvim bulunmuyor. TOKİ kuraları için takvim geldiği takdirde haberimizden öğrenebilirsiniz.

ETAP ETAP BAŞLAYACAK
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum; "81 ilimizde ayrı ayrı kuralarımızı noter huzurunda çekeceğiz. Dijital ortamda bu kuralar yayınlanacak. Vatandaşlarımızın gözleri önünde kuralar çekilecek ve hak sahipleri belirlenecek." İfadelerini kullanmıştı. Çekilişler 2023 Mart ayında tamamen sonlanacak.


Geri Dön