25 / 04 / 2024

TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap başvuru şartları!

TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap başvuru şartları!

TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap'ta daireler 2+1 olarak tasarlandı. Aylık taksitlerin 205 TL'den başladığı projede 73 adet daire açık satışa sunuluyor. İşte TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap başvuru şartları...



Daire fiyatları 61 bin 583 TL ile 85 bin 737 TL arasında farklılık gösteren  TOKİ  Malatya Akçadağ 2. Etap'ta satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin Temerküz Şube Malatya Akçadağ şubesi tarafından kabul ediliyor. 


TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap Konutları 74.82 metrekare büyüklükte 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede 205 TL aylık taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. 


Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 73 konutun açık satış yöntemiyle satıldığı Malatya Akçadağ 2. Etap'ta 180 ay veya 240 ay vade fırsatı sunuluyor. Projede 7 bin 390 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. 


TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap başvuru şartları!

1- T.C. vatandaşı olması,

2- Satış tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması,

3- Eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmıyor. 

4- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200 olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200 olması gerekiyor.)

5- Hane halkı gelirinin en fazla net 3.200 olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri,

6- Başvuru sahibi evli ise kendisi, eşi, velayeti altındaki çocuklarından çalışan varsa kendisinin eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının ayrı ayrı gelirini kanıtlayan belgeler (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumlarından çalıştığına dair alınan belgeler ile maaş bordroları, maaş belgeleri, vb.)

7- Başvuru sahibi, eşi veya velayeti altındaki çocuklardan herhangi biri çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumundan çalışmadığına dair belgeleri ibraz etmeleri gerekiyor. 

8- Satış aşamasında, bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabiliyor. 


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön