19 / 04 / 2024

TOKİ Malatya Beydağı 2017 başvuruları!

TOKİ Malatya Beydağı 2017 başvuruları!

TOKİ Malatya Beydağı projesi toplamda 322 adet daireden meydana geliyor. Peki, TOKİ Malatya Beydağı 2017 başvuruları ne zaman?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 322 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.


TOKİ Malatya Beydağı 2017 başvuruları!

Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin ülke genelindeki yetkili tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecektir. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 16 Ocak – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.


TOKİ Malatya Beydağı projesindeki dairelerin fiyatları 120 bin 38 TL ile 160 bin 381 TL arasında değişiyor.  TOKİ  Malatya Beydağı'ndaki dairelerin tamamı 3+1 olarak tasarlandı. 


Konut seçimini yapan alıcılar %10 peşinat 108 ay vade, %15 peşinat 120 ay vade ve %25 peşinat 144 ay vade alternatifleri çerçevesinde peşinatlarını ilgili banka şubelerine yatırarak

Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklar.


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları” şartları kaldırıldı. 


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön