28 / 03 / 2024

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap Alt Gelir Grubu başvuru!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap Alt Gelir Grubu başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1.tap AGG Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 26 konut için başvurular yarın başlıyor.



Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2.Etap “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında  TOKİ   tarafından inşa ettirilen ve halen TOKİ  stoğunda bulunan 29 adet 1+1 ve 151 adet 2+1 olmak üzere toplam 180 adet konut açık satışa sunuluyor. 


TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap Alt Gelir Grubu başvuru!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap Alt Gelir Grubu projesindeki dairelerin başvuruları yarın başlıyor ve 30 Eylül 2016 tarihine kadar devam edecek. 


TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap Alt Gelir Grubu projesindeki dairelerin fiyatları 67 bin 773 TL'den başlıyor 146 bin 189 TL'ye kadar yükseliyor.


Konutların peşinat bedeli üzerinden yüzde 0,5 (binde beş) banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden yüzde yüzde 5 (yüzde beş) BSMV satış aşamasında Banka tarafından tahsil edilecek.


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip. 


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön