18 / 04 / 2024

TOKİ Manisa Salihli Durasıllı başvuru şartları 2015!

TOKİ Manisa Salihli Durasıllı başvuru şartları 2015!

TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap'ta başvurular devam ediyor. Projede 84,40 metrekare büyüklükte 2+1 daireler bulunuyor. İşte TOKİ Manisa Salihli Durasıllı başvuru şartları 2015...



Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap Konutları Manisa-Salihli Belediye Başkanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa ediliyor. Projede yer alan 64 tane daire satışa sunuluyor. 


Başvuru bedeli 4 bin TL olarak belirlenen Manisa Salihli Durasıllı  TOKİ  Evleri 84,40 metrekarelik 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


TOKİ Manisa Salihli Durasıllı Konutları talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor. Projede başvurular 30 Ekim 2015 tarihinde sona erecek. 


TOKİ Manisa Salihli Durasıllı satış ve başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin Manisa-Salihli şubesi aracılığıyla kabul ediliyor. 


TOKİ Manisa Salihli Durasıllı başvuru şartları 2015!

1-) T.C. vatandaşı olması,

2-)  Manisa il nüfusuna kayıtlı veya Salihli ilçesi sınırları içerisinde en az 1 yıldan az olmamak şartıyla ikamet ediyor olması,

3-) Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,

4-) Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklarına ait tapuda kayıtlı herhangi bir konutun olmaması (Ancak kat irtifakı veya kat mülkiyeti tesis edilmemiş olan konutlar ile eşi ve/veya velayeti altındaki çocukları dışında kalan şahıslar ile hisseli gayrimenkuller bu hüküm dışında tutuluyor),

5-) 25 yaş ve üzerinde olması (eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmıyor),

6-) Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3 bin 100 TL olması ( Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3 bin 100 TL olması) gerekiyor. 


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön