26 / 04 / 2024

TOKİ Manisa Yunusemre ihalesi yarın!

TOKİ Manisa Yunusemre ihalesi yarın!

Manisa'nm en büyük ilçesi olan 205 bin nüfusa sahil Yunusemre'ye hizmet götürmeye çalışan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, TOKİ ihalesinin yarın yapılacağını açıkladı.



Manisa'nm en büyük ilçesi olan 205 bin nüfusa sahil Yunusemre'ye hizmet götürmeye çalışan Yunusemre Belediye Başkam Dr. Mehmet Çerçi,  TOKİ  ihalesinin yarın yapılacağını açıkladı. 


Çerçi, yapılması planlanan 5 bin 500 konuttan bin 400'ünün temelinin törenle atılacağını bildirdi. Türkiye'nin en büyük ihracat potansiyeline sahip 6-7 ilinden birine eşdeğer ihracat potansiyelinin Yunusemre'de olduğunu vurgulayan Çerçi, "Yeni bir ilçeyiz. Özellikle kentleşmeyle ilgili pek çok sorunumuz var. Bunları çözmek için önemli girişimler yaptık. Yunus emre sınırları içerisinde yeni dönemde Türkiye'nin en büyük toplu konut hamlesinin ilk ayağını 30 Eyliil'de ihale ediyoruz. Bütün altyapısıyla, üstyapısıyla, çarşısıyla, pazarıyla, yollarıyla, her şeyiyle bir bütün olarak keııt inşa edeceğiz. Böylece Manisa'nın en büyük problemine neşter vurmuş olacağız. Yunusemre'yi çağdaş, modern bir şehir haline getirmemiz lazım. Kent kültürüyle, kent merkeziyle, kent bilinciyle Yunusemre gerçek kimliğine kavuşmuş olacak" diye konuştu. 


Yeni Asır


Geri Dön