27 / 04 / 2024

TOKİ Manisa Yunuskent konutlarında sona geliniyor!

TOKİ Manisa Yunuskent konutlarında sona geliniyor!

Manisa Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin 2. etabında sona yaklaşıldı. Başkan Mehmet Çerçi, konutlar ile ilgili olarak, “Proje sorunsuz ilerliyor” açıklamasında bulundu...



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığıyla Manisa’da inşa edilen 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin yaklaşık 1500 konuttan oluşan 2. etabında sona geliniyor.  Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, çalışmaları yerinde inceleyerek projenin hangi aşamada olduğu konusunda firma yetkilileri ile görüştü.

Son dokunuş

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Başkan Çerçi, proje ile ilgili olarak sürecin sorunsuz bir şekilde ilerlediğini, Kasım ayı içerisinde okulun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edileceğinin bilgisini verdi. Şu anda geçici kabul aşamasında olunduğunu belirten  Başkan Mehmet Çerçi, "Evi olmayan vatandaşımızı ev sahibi yapmak amacıyla yola çıktığımız Akgedik Yunuskent Toplu konut projemizin yaklaşık bin 500 konuttan oluşan 2. etabını da tamamlama aşamasına geldik. 2 kısımdan oluşan projenin ilk kısmında konutlar hazır. Okulumuzu da ara tatilde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim etmeye hazırlanıyoruz. Bölgede şu anda asfaltlama ve peyzaj çalışmaları yapılıyor" dedi.  Çerçi, gelecek günlerde  TOKİ  yetkililerini ağırlayacaklarını aktararak, teslim tarihinin vatandaş ile paylaşılacağını söyledi. 

TOKİ Akgedik Yunuskent 3'üncü etapta kuralar çekiliyor!


Geri Dön