20 / 04 / 2024

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi 2017 başvuruları!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi 2017 başvuruları!

Toplamda 45 adet daireden meydana gelen TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi projesindeki daireler için başvurular bugün başladı.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Mardin merkez Nur Mahallesi Kentsel Dönüşüm Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen DG 3+1 tipi 45 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuldu. 


Mardin Merkez Nur Mahallesi Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Mardin Şubesi olacak.


TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi 2017 başvuruları!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi 2017 başvuruları bugün başladı ve 31 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek. Projedeki dairelerin fiyatları 153 bin 746 TL ile 171 bin 458 TL aralığında değişiklik gösteriyor. 


Sözleşme bedeli üzerinden %0,948 (binde dokuz virgül kırk sekiz) oranında damga vergisi, peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden %5 (yüzde beş)oranında BSMV satış sırasında bankaca tahsil edilecek.


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön