27 / 04 / 2024

TOKİ müteahhitlere blokajı kaldıracak

TOKİ müteahhitlere blokajı kaldıracak

TOKİ Başkan Yardımcısı Ercan Tıraş, müteahhitlere ödemelerde 3-4 aydır uygulanan blokajı, Şubat ve Mart'ta kaldırmayı düşündüklerini bildirdi.



TOKİ müteahhitlere blokajı kaldıracak Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ercan Tıraş, idarenin aylık ödemelerinin 600 milyon TL'nin üzerinde olduğunu ve bunun en az yarısını ödediklerini belirtirken, müteahhitlere ödemelerde 3-4 aydır uygulanan blokajı, Şubat ve Mart'ta kaldırmayı düşündüklerini bildirdi.
Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİD)  Ankara  Şubesi tarafından,  TOKİ  Başkanı Erdoğan Bayraktar'a "yılın bürokratı" plaketi vermek üzere Swiss Otel'de bir toplantı düzenlendi. TOKİ Başkanı Bayraktar'ın, son anda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çağırması nedeniyle katılamadığı toplantıda konuşan Başkan Yardımcısı Ercan Tıraş, TÜGİAD Ankara Şubesi üyelerinin sorularını da yanıtladı. TOKİ Başkan Yardımcısı Ercan Tıraş da, TOKİ'nin çalışmaları hakkında bilgi verirken, bu yıl alt gelir gruplarına yönelik konut ile kentsel yenileme projelerine öncelik vereceklerini, ilgili bakanlıklarla imzalanan protokoller kapsamında okul ve hastane yapımının da süreceğini söyledi.

Referans

Geri Dön