24 / 04 / 2024

TOKİ resmen duyurdu! Paralar ne zaman ve nereden geri alınacak?

TOKİ resmen duyurdu! Paralar ne zaman ve nereden geri alınacak?

TOKİ’den, yapılan kura çekilişleri ile sosyal konut projesine başvuru yapan vatandaşların bir bölümü isimlerinin çıktığını görünce sevinçten havalara uçarken, adı listede olmayanlar için de iyi bir haber geldi. Çünkü yatırılan paralar iade ediliyor.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan (TOKİ) sosyal konut sahibi olabilmek için başvuru yapan ancak kura çekilişinde hak kazanamayan vatandaşlar için duyuru geldi.

TOKİ resmen duyurdu! Paralar ne zaman ve nereden geri alınacak?

TOKİ başvurusunda bulunan binlerce vatandaş kura sonuçlarını merakla takip ederken, TOKİ listedi ismi çıkmayan vatandaşlara ise para iadeleri resmen başladı. Peki listede adı çıkmayan vatandaşlar, TOKİ’den para iadesini nasıl alacak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı.

TOKİ’nin ülke genelinde özelikle orta ve dar gelirli ailelere yönelik uygun konut projelerine büyük ilgi devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesindeki TOKİ tarafından gerçekleştirilen sosyal konut projeleri, ev sahibi olmak isteyen yüzbinlerce dar gelirli vatandaşın umudu.

İşte bu nedenle söz konusu projelere ön başvuru yapan binlerce kişi, TOKİ tarafından düzenlenen kura çekilişlerini büyük bir heyecan içinde takip ediyor.


Geri Dön