25 / 04 / 2024

TOKİ Rize projesi için geri sayım başladı! O ilçeye 178 ucuz konut müjdesi!

TOKİ Rize projesi için geri sayım başladı! O ilçeye 178 ucuz konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Rize projesinin ihalesini 16 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirecek. İşte detaylar...



Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Rize projesi için de düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Rize 2022 projesi Muradiye ilçesinde hayata geçirilecek. Söz konusu projede 178 adet konut yer alacak.

TOKİ Rize projesi için geri sayım başladı! O ilçeye 178 ucuz konut müjdesi!

Rize Yeşildere Mahallesi'nde inşa edilecek olan TOKİ Rize projesinde  konutların dışında altyapı ve çevre düzenlemesi işine de yer alacak.

Rize İli Muradiye İlçesi Yeşildere Mahallesi 178 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E- İhale) ihalesi 16 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.


 81 İLDE UCUZ KONUT MÜJDESİ

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2022 projeleri kapsamında 81 şehirde yeni konutlar inşa edecek.. Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada söz konusu projelerin lansmanının 17 Eylül 2022 tarihinde yapılacağını müjdelemişti.
 


Geri Dön