19 / 04 / 2024

TOKİ Samsun Kavak Konutları'nda kayıtlarda sona gelindi!

TOKİ Samsun Kavak Konutları'nda kayıtlarda sona gelindi!

Samsun Kavak'ta yapılacak olan TOKİ konutları için kayıt tarihinde sona yaklaşıldı. Kavak Belediye Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, "Vatandaşlarımızın elini çabuk tutması gerekiyor. Kısa sürede kayıtlar bitecek" dedi.



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile yapılan anlaşma sonucu Kavak'ta yapımına başlanılacak olan dar ve orta gelirli aileler için kayıt tarihinde sona gelindi. Kavak Belediye Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, "Vatandaşlarımızın elini çabuk tutması gerekiyor. Çok kısa sürede kayıtlar bitecek" dedi. 


KAVAK'IN GELİŞİMİNE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK 


Konutlar zemin artı 4 olmak üzere toplamda 5 katlı olacacağını hatırlatan Sarıcaoğlu, 7 bin 300 metrekarelik alana kurulacak olan konutların içerisinde her türlü sosyal alanın bulunduğunu söyledi. Vatandaşların bu fırsatı kaçırmaması gerektiğini belirten Sarıcaoğlu, "Kayıt tarihi bittikten sonra tekrar kayıt etme gibi bir şansımız olmuyor. Vatandaşlarımızdan çok güzel ilgi gördük.  TOKİ  konutlarında uygun görülen kayıt sayısı yeterli sayıya ulaştığında konutların yapımına başlanılacak. Eğer ki talep çok olursa ikinci etap içinde başvurularımız olacak" dedi. 



Salim SÜRMELİ/Ekip


Haber Hedef Halk gazetesinde şu şekilde yer aldı;


Kavak'ta dar ve orta gelirli aileler için yapılacak olan TOKİ konutları için kayıt tarihinde sona yaklaşıldı. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile yaptıkları anlaşma sonucu Kavak'ta yapımına başlanacak dar ve orta gelirli aileler için kayıt tarihinde sona gelindiğini vurgulayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Vatandaşlarımızın elini çabuk tutması gerekiyor. Çok kısa sürede kayıtlar bitecek" dedi.


Sarıcaoğlu, "Toplu Konut İdaresi konutları bulunduğu ortamların gelişiminde büyük rol oynuyor. İlçemizde yapımına başlanılacak olan TOKİ konutları için başvuru kayıtlarında sona yaklaşıldı. Konutlar zemin artı 4 olmak üzere toplamda 5 katlı olacak.7 bin 300 metrekarelik alana kurulacak olan konutların içerisinde her türlü sosyal alan bulunmakta. Cazip fiyat ve ödeme kolaylıklarıyla vatandaşlarımızın bu fırsatı kaçırmaması gerekiyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın zaman kaybetmeden ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. Çünkü kayıt tarihi bittikten sonra tekrar kayıt etme gibi bir şansımız olmuyor. Vatandaşlarımızdan çok güzel ilgi gördük. TOKİ konutlarında uygun görülen kayıt sayısı yeterli sayıya ulaştığında konutların yapımına başlanılacak. Eğer ki talep çok olursa ikinci etap içinde başvurularımız olacak" diye konuştu.


Hedef Halk 



Geri Dön