25 / 04 / 2024

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu son başvuru!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu son başvuru!

263 konutluk TOKİ Şanlıurfa Viranşehir projesindeki 126 konut açık satışa sunuldu. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu son başvuru ne zaman?



Şanlıurfa Viranşehir “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında İdaremiz tarafından inşa ettirilen 263 konuttan 126 konut, kurasız, şartsız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satış yöntemi ile satışa sunuldu. 


Şanlıurfa Viranşehir Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş’nin Viranşehir şubeleri aracılığıyla yürütülecek.


TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu son başvuru!

Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 16 Ocak -30 Haziran 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Tamamı 2+1 olarak tasarlanan  TOKİ  Şanlıurfa Viranşehir projesindeki dairelerin fiyatları 80 bin 139 TL ile 106 bin 651 TL arasında değişiyor. 


Konutların taksit ödemeleri, teslimi takip eden ay başlatılacak olup, ilk altı aylık dönemsel artış TOKİ tarafından belirlenecek. 


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön