20 / 04 / 2024

TOKİ Seha Yapı'ya Van Erçiş'te 320 konut yaptırıyor!

TOKİ Seha Yapı'ya Van Erçiş'te 320 konut yaptırıyor!

İttifak Holding'in inşaat şirketi Seha Yapı Van-Erçiş'de inşa edilecek 320 konutluk TOKİ projesi için kolları sıvadı



23 Ekim 2011’de meydana gelen ve Türkiye’yi derinden sarsan Van depreminin ardından, bölgenin yeniden yapılandırılması çalışmalarına Seha Yapı da katıldı. TOKİ’nin, Van-Erçiş 5. Afet Bölgesi’nde yapılacak projesi için 13 Şubat 2011 tarihinde 24 milyon 330 bin TL sözleşme bedeliyle imza atan Seha Yapı, bölgede 320 konut ve bir ticaret merkezinin yanı sıra, altyapı ve çevre düzenlemelerini de kapsayan bir proje yapacak. Seha Yapı ayrıca, 156 adet geçici yaşam alanının altyapı ve yol inşaatlarını da üstlenecek. Proje Ağustos 2012’de teslim edilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun, Van’ın hayata dönüşü için tüm sektörün seferber olduğunu belirterek “Seha Yapı olarak, tüm deneyim ve birikimimizle, şimdi olduğu gibi bundan sonraki süreçte de bu seferberliğe katkı sağlamaya devam edeceğiz. Umuyoruz ki halkımızın ve iş dünyamızın da destekleriyle Van, kısa sürede ayağa kalkacaktır.  TOKİ  projelerinde deneyimli bir şirket olarak bölgenin ihtiyacı olan konutları ve altyapı çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak teslim edeceğiz. Van ve çevresinde başka projeler yapmak için de çalışmalarımız devam edecek” dedi.


Seha Yapı Hakkında
İttifak Holding iştiraklerinden Seha Yapı 1978 yılında kuruldu. Hızlı bir büyüme trendine giren şirket, son beş yılda 6 binin üzerinde konutun yanı sıra, alışveriş merkezleri, altyapı, köprü ve yol projeleri üreterek, Konya’nın yıllık en fazla konut üretme kabiliyeti ve kapasitesine sahip inşaat firması konumuna geldi. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde çok sayıda TOKİ projesinin inşaatını gerçekleştiren Seha Yapı konut dışındaki segmentlerde de faaliyet göstermekte. Seha Yapı Konya’da Kulesite AVM ve Kule Plaza, Aksaray ve Ereğli’de Park Site AVM’lerinin de mimarı.

Bugüne kadar iki milyon metrekareye yakın inşaat yapan Seha Yapı’nın projeleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için: www.sehayapi.com


Geri Dön